GEZONDIGD
maakt Hasselt healthy!

Zin in gezond maar geen tijd om te koken? Geen probleem, vanaf nu kan je terecht bij Gezondigd: een gloednieuw en healthy take-out, maar ook eat-in, restaurant in Hasselt.

 

Evie Philippe is de oprichtster en chefkok van Gezondigd. Het doel van Gezondigd is om gezond eten lekker, gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. En daarvoor haalt Evie inspiratie uit haar vele reiservaringen. Het resultaat is een zeer diverse keuken met invloeden van over de hele wereld.

Elk gerecht wordt huisbereid met de meest verse ingrediënten. De afhaalmaaltijden worden geseald en op een ecologisch verantwoorde manier verpakt. Die verpakking is biologisch vervaardigd en zorgt er ook nog eens voor dat de smaken en vitamines bewaard blijven.

Maar ook ter plaatse kan je bij Gezondigd heerlijk tafelen in een gezellig en trendy interieur. Van take-out tot eat-in, Gezondigd is een totaal concept voor zowel de nieuwsgierige proever als de healthy lover. Ons advies? Probeer het gewoon zelf.

 GEZONDIGD

Gezondigd staat voor gezonde, kant-en-klare huisbereide maaltijden! Gezond eten kost tijd. En die tijd hebben we niet allemaal: werk, gezin, sociale verplichtingen, … Daarom hebben wij dé oplossing: laat ons voor jou koken en bestel jouw kant-en-klare maaltijden die je kan afhalen of laten leveren, jij beslist!

 WERELDKEUKEN

Door onze reiservaringen werden we geïnspireerd door de diversiteit aan ingrediënten en recepten. Hiermee zijn wij dan ook aan de slag gegaan om met niet alledaagse gezonde maaltijden voor de dag te komen.

 HAPJE EN EEN DRANKJE

Ook kun je bij ons ter plaatse terecht voor een lekker kopje Fairtrade koffie met een gezond ontbijt? Of liever een glas wijn met een healthy snack, kortom een gezellige sfeer in een trendy kader. Ons belangrijkste doel? Gezond eten makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen.

 VERPAKT

Al onze maaltijden zijn dus vers in huis bereid en meteen gecontroleerd gekoeld om zo geen voedingsstoffen te laten ontsnappen! Hierna worden ze verpakt en geseald zodat ook jij van die verse maaltijd vol vitamines kan genieten. Ideaal voor thuis of op het werk. Verpakking in de microgolf, even opwarmen en 2 minuten later hebt u lekker “gezondigd”!

 HET MILIEU

Door onze afhaalgerechten te verpakken in wegwerp verpakking die biologisch vervaardigd zijn, draagt Gezondigd ook haar steentje bij aan het milieu.