fbpx

Winkel

Lenterolletje scampi

Dit lenterolletje is gevuld met scampi, noedels, komkommer en rucola. Je kan ze eten als hapje, voorgerecht of lunch. Lekker en gezond!

Keuze uit 3 verschillende sausjes: Pinda, Tomaat of Soja.

 

Beschrijving

Beschrijving

Een lenterolletje met rucola, noedels, komkommer en scampi’s is een heerlijk en verfrissend gerecht dat perfect is als lichte maaltijd.
Deze lenterolletjes bieden een heerlijke combinatie van smaken en texturen. De rucola voegt een pittige en peperachtige smaak toe, terwijl de noedels een vullende en zachte textuur bieden. De komkommer voegt een knapperige en verfrissende textuur toe, terwijl de scampi’s een zachte en zeevruchtenachtige smaak hebben. Samen creëren de ingrediënten een perfecte balans van smaken.
De lenterolletjes kunnen worden gedipt in een saus naar keuze, zoals sojasaus voor een zoute smaak, tomatensaus voor een zoete en pittige smaak, of pindasaus voor een romige en hartige smaak.
Dit gerecht is niet alleen smakelijk, maar ook voedzaam. De scampi’s zijn een goede bron van eiwitten en omega-3-vetzuren, terwijl de rucola en komkommer een goede bron van vezels, vitamines en mineralen zijn. Lenterolletjes met rucola, noedels, komkommer en scampi’s zijn een geweldige optie voor een lichte en gezonde maaltijd. Ze zijn gemakkelijk te maken en bieden een mooie balans tussen smaken en texturen. Geniet van de frisheid en de heerlijke combinatie van ingrediënten in deze lenterolletjes!

 

 

Allergenen

Schaaldieren

Andere suggesties…