fbpx

Winkel

Lenterolletje avocado

Dit lenterolletje is gevuld met rode kool, wortel, avocado en rucola. Je kan  ze eten als hapje, voorgerecht of lunch. Lekker en gezond!

Keuze uit 3 verschillende sausjes: Pinda, Tomaat of Soja.

 

Beschrijving

Beschrijving

Een lenterolletje met avocado, rucola, rode kool en wortel is een fris en gezond gerecht dat perfect is als lichte snack of als maaltijd.

Deze lenterolletjes zijn een geweldige manier om van de lente- en zomerseizoenen te genieten. Ze zijn licht, verfrissend en vol met knapperige groenten. De avocado voegt een romige textuur en een milde smaak toe, terwijl de rucola een pittige en peperachtige smaak biedt. De rode kool en wortel voegen een knapperige textuur en een zoete smaak toe aan de lenterolletjes. Samen creëren de ingrediënten een heerlijke balans tussen romigheid, knapperigheid en frisheid. De lenterolletjes kunnen worden gedipt in een saus naar keuze, zoals sojasaus voor een zoute smaak, pindasaus voor een romige en hartige smaak, of tomatensaus voor een pittige smaak.
Dit gerecht is niet alleen lekker, maar ook voedzaam. De avocado biedt gezonde vetten en voedingsstoffen, terwijl de rucola, rode kool en wortel een goede bron van vezels, vitamines en mineralen zijn. Lenterolletjes met avocado, rucola, rode kool en wortel zijn een heerlijke optie voor een lichte lunch, een gezonde snack of zelfs als onderdeel van een feestelijke maaltijd. Geniet van de frisheid en de smaakexplosie van deze lenterolletjes!

Opgelet: De lenterolletjes moeten dezelfde dag genuttigd worden

 

 

Allergenen

Andere suggesties…