Blog

Gezondigd Havermarkt sluit de deuren

Soms moet je één deur sluiten, voor je verder kan …

De stijging van de energie- en grondstofprijzen dwingen ook ons om moeilijke beslissingen te nemen … We hebben daarom besloten om één van onze twee locaties te sluiten, namelijk de vestiging op de Havermarkt.

👉🏻 Maar geen nood, Gezondigd blijft bestaan!
We gaan ons met positieve energie verder focussen op onze vestiging in de Veldstraat om jullie te blijven voorzien van gezonde kant-en-klare maaltijden (afhaal of leveren) en gezonde catering én dat in heel onze provincie!

In onze vestiging op de Havermarkt ontvangen we jullie nog graag voor een gezonde lunch en Take Away totdat het pand opnieuw verhuurd is.

Alvast ontzettend bedankt aan iedereen voor de talrijke bezoekjes, positieve reacties, lieve woorden en complimentjes die we kregen, dankzij jullie blijft deze vestiging in het centrum van de stad een mooie herinnering!

💡Blijf ons volgen op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via www.gezondigd.be en blijf zo op de hoogte van nieuwigheden en onze verdere vorderingen!

We’re on a healthy mission!

Met gezonde groetjes,

Evie

#gezondigd #gezondeafhaal #gezondigdveldstraat #healthylife #horecahasselt #delivery #gezondevoeding #lunch #catering #takeaway #gezondetakeway #nocooking #foodprepping #Hasseltheefthet #3500Hasselt #visitHasselt #veggie #foodie #healthy #foodlover #fitfood